1. Työntekijöiden tehokas hallinta

Suomen Vuokramestarit tarjoaa henkilöstöpalveluita kattavasti ympäri Suomea ja Pohjois-Ruotsia. Yrityksemme tavoitteena on yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin, jotta sekä työntekijämme että asiakasyrityksemme hyötyisivät parhaalla mahdollisella tavalla.

Työntekijöiden tehokas hallinta on tärkeä osa liiketoimintaamme. Haluamme varmistaa, että työntekijämme saavat mieluisan työn, joka motivoi heitä jatkuvasti kehittymään. Samalla haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat aina osaavan ja motivoituneen työntekijän, joka vastaa heidän tarpeisiinsa.

2. Yksilöllinen tuki ja henkilökohtainen yhteyshenkilö

Suomen Vuokramestareilla ymmärrämme, että jokainen työntekijä on yksilö omine tarpeineen ja odotuksineen. Tämän vuoksi tarjoamme jokaiselle työntekijällemme henkilökohtaisen yhteyshenkilön, johon he voivat olla yhteydessä kaikissa tilanteissa.

Työntekijänä voit luottaa siihen, että me huolehdimme sinusta kokonaisvaltaisesti. Yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa ja varmistaa, että kaikki sujuu sinulle mahdollisimman vaivattomasti. Näin voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työtäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

3. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Työntekijämme ovat meille tärkeitä, ja haluamme pitää heistä hyvää huolta myös työn ulkopuolella. Siksi tarjoamme kaikille Suomen Vuokramestarit Oy:n työntekijöille ylimääräisenä etuna vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Tämä vapaa-ajan tapaturmavakuutus turvaa sinua vapaa-ajallasi ja antaa sinulle mielenrauhan. Haluamme sinun voivan keskittyä rentoutumaan ja nauttimaan vapaa-ajastasi ilman huolia, sillä tyytyväinen ja hyvinvoiva työntekijä on meille ensiarvoisen tärkeä.

4. Monipuoliset työllistymismahdollisuudet

Suomen Vuokramestareiden kautta sinulla on mahdollisuus löytää monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Tarjoamme jatkuvasti uusia työpaikkoja eri aloilla ja eri puolilla Suomea ja Pohjois-Ruotsia. Näin sinulla on mahdollisuus löytää juuri sinulle sopiva työpaikka, joka vastaa osaamistasi ja kiinnostuksenkohteitasi.

Työllistymismahdollisuudet vaihtelevat eri tehtävistä ja toimialoista riippuen. Suomen Vuokramestareilla on pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta, joten voit luottaa siihen, että meiltä löydät laajan ja monipuolisen työpaikkavalikoiman. Tavoitteenamme on, että löydät juuri sinulle sopivan työn ja pääset kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

5. Luotettava ja pitkäaikainen työnvälittäjä

Suomen Vuokramestarit Oy haluaa olla luotettava ja pitkäaikainen työnvälittäjä sekä työntekijöille että asiakasyrityksille. Noudatamme toiminnassamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kunkin alan työehtosopimuksia.

Haluamme varmistaa, että sekä työntekijämme että asiakasyrityksemme voivat luottaa meihin ja toimintaamme. Pyrimme aina hoitamaan asiat ammattitaidolla ja työntekijän parasta ajatellen. Haluamme olla osa työntekijöidemme ja asiakkaidemme menestystarinoita ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.