Suomen Vuokramestareiden pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta

Suomen Vuokramestareilla on pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta, ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana ja ammattitaitoisena toimijana alallamme. Tarjoamme monipuolisia työllistymismahdollisuuksia eri puolilla Suomea ja Pohjois-Ruotsia. Meidän tavoitteenamme on yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin, jotta sekä työntekijämme että asiakasyrityksemme saavat parhaan mahdollisen hyödyn yhteistyöstämme.

Yrityksemme on sitoutunut toimimaan aina ammattitaidolla ja työntekijän parasta ajatellen. Työntekijänä saat meiltä henkilökohtaisen yhteyshenkilön, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa. Haluamme varmistaa, että asiat hoituvat sujuvasti ja sinulla on hyvä työkokemus kanssamme. Työhakemuksen lähettäminen meille onnistuu helposti ja nopeasti, ja HR-tiimimme ottaa sinuun yhteyttä lähetettyäsi hakemuksen. Tarjoamme jatkuvasti uusia työpaikkoja ja mahdollisuuksia, joten voit luottaa siihen, että me pidämme huolen työllistymisestäsi.

Henkilökohtainen huolenpito ja etuudet

Suomen Vuokramestareilla välitämme työntekijöistämme kokonaisvaltaisesti ja haluamme taata sinulle miellyttävän työympäristön. Siksi meillä jokaisella työntekijällä on oma henkilökohtainen yhteyshenkilö, johon voit aina ottaa yhteyttä tarpeen tullen. Yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikissa työasioissa ja varmistaa, että saat tarvitsemasi tuen ja avun. Uskomme, että hyvä henkilökohtainen tuki ja kommunikaatio ovat tärkeitä tekijöitä onnistuneessa työsuhteessa.

Olemme myös halunneet tarjota ylimääräisenä etuna kaikille Suomen Vuokramestareiden työntekijöille vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tämä turvaa sinua vapaa-ajallasi ja antaa sinulle mielenrauhaa. Työntekijämme ovat meille tärkeitä, ja haluamme varmistaa, että sinulla on turvallinen ja hyvinvointia tukeva työympäristö myös työajan ulkopuolella. Meillä voit siis keskittyä täysillä työtehtäviisi ja luottaa siihen, että sinusta pidetään hyvää huolta.