Suomen Vuokramestareilla monipuoliset työllistymismahdollisuudet

Suomen Vuokramestareilla on pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta, ja meiltä löydät monipuoliset työllistymismahdollisuudet. Olemme luotettava toimija, joka hoitaa asiat aina ammattitaidolla ja työntekijän parasta ajatellen. Työhakemuksen lähettäminen kauttamme on erittäin helppoa. Lähetä hakemus alla olevan painikkeen kautta. Hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Olemme henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa työpaikkoja koko Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Tavoitteenamme on, että työntekijämme saa mieluisan työn ja asiakasyrityksemme saa hyvän työntekijän. Eli yhdistämme oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin.

Henkilökohtainen yhteyshenkilö HR-tiimistämme

Meidän työntekijänämme saat HR-tiimistämme itsellesi henkilökohtaisen yhteyshenkilön. Häneen voit olla yhteydessä kaikissa tilanteissa, minkä ansiosta asiat hoituvat sujuvasti. Haluamme olla luotettava pitkäaikainen työnvälittäjä sekä työntekijällemme että asiakasyrityksellemme.

Noudatamme toiminnassamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kunkin alan työehtosopimusta. Huolehdimme työntekijöistämme kokonaisvaltaisesti ja varmistamme, että asiakkaamme saavat aina motivoituneen ja osaavan työntekijän. Lisäksi olemme järjestäneet ylimääräisenä etuna kaikille Suomen Vuokramestareiden työntekijöille vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka turvaa sinua vapaa-ajallasi.

Uusia työpaikkoja ja mahdollisuuksia jatkuvasti tarjolla

Tarjolla on jatkuvasti uusia työpaikkoja ja mahdollisuuksia. Voit luottaa meihin löytämään sinulle sopivan työn, oli sitten kyse lyhytaikaisesta sijaisuudesta, osa-aikatyöstä tai pidempiaikaisesta työsuhteesta. Meidän kauttamme voit tavoittaa laajan verkoston eri toimialojen asiakasyrityksiä, jotka etsivät juuri sinun kaltaisiasi osaajia. Olemme apunasi läpi rekrytointiprosessin ja autamme sinua saavuttamaan työllistymistavoitteesi.

Lähetä meille työhakemuksesi jo tänään ja anna meidän auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva työpaikka. Avoin viestintä ja ammattimainen palvelu ovat meille kunnia-asia, ja haluamme tehdä yhteistyötä juuri sinun kanssasi. Suomen Vuokramestareiden kautta saat parhaat tarjolla olevat työmahdollisuudet ja voit luottaa siihen, että olemme aina tukenasi. Tervetuloa mukaan työntekijäperheeseemme!