Suomen Vuokramestarit – Henkilöstöpalvelujen kokenut toimija

Suomen Vuokramestarit on kokenut henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa monipuolisia työllistymismahdollisuuksia koko Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Pitkäaikainen kokemus alalta takaa, että meiltä löydät osaavia työntekijöitä erilaisiin tarpeisiin. Olemme luotettava toimija, jonka ykköstavoitteena on yhdistää oikeat henkilöt oikeisiin paikkoihin.

Kun etsit luotettavaa ja laadukasta henkilöstöpalvelualan kumppania, Suomen Vuokramestarit on oikea valinta. Toiminnassamme noudatamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kunkin alan työehtosopimusta, joten voit luottaa siihen, että hoidamme asiat aina ammattitaidolla ja työntekijöiden parasta ajatellen.

Henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua

Asiakkaana Suomen Vuokramestareilla saat aina henkilökohtaista palvelua. Jokaiselle työntekijällemme nimetään oma henkilökohtainen yhteyshenkilö, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa. Yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikissa työnhakuun ja työstä selviytymiseen liittyvissä asioissa, jotta voit keskittyä itse työn tekemiseen.

Haluamme varmistaa, että sinulla on mieluisa työpaikka ja että asiakkaamme saavat aina motivoituneen ja osaavan työntekijän. Tästä syystä etsimme jatkuvasti uusia työpaikkoja ja mahdollisuuksia tarjotaksemme sinulle parhaat mahdollisuudet työllistyä. Lähetä meille hakemuksesi helposti alla olevan painikkeen kautta – se vie vain pari minuuttia täyttää. HR-tiimimme ottaa sinuun yhteyttä pian hakemuksen jättämisen jälkeen!

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus – Huolenpitoa työntekijöistämme

Suomen Vuokramestareilla tiedämme, että työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää. Siksi tarjoamme kaikille työntekijöillemme ylimääräisen etuna vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka turvaa sinua vapaa-ajallasi. Tämä on yksi tapa osoittaa, että välitämme sinusta ja haluamme taata turvallisen työympäristön.

Huolehdimme työntekijöistämme kokonaisvaltaisesti ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua sinulle ja asiakasyrityksillemme. Meidän tavoitteenamme on olla luotettava pitkäaikainen työnvälittäjä, joka yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin. Valitsemalla Suomen Vuokramestarit voit olla varma, että saat ammattitaitoista ja osaavaa henkilöstöpalvelua.