Miksi valita Suomen Vuokramestareiden henkilöstöpalveluiden tarjoajaksi?

Suomen Vuokramestarit on johtava henkilöstöpalvelualan yritys Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Meillä on pitkä kokemus alalta ja tarjoamme monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Olemme luotettava toimija, joka panostaa aina ammattitaitoon ja työntekijöiden hyvinvointiin.

Yksi syy valita juuri meidät on helppous ja nopeus. Työhakemuksen lähettäminen meille on erittäin helppoa – se vie vain muutaman minuutin! Täytä hakemus kätevästi verkkosivuillamme olevan painikkeen kautta, ja HR-tiimimme ottaa sinuun yhteyttä. Tarjoamme jatkuvasti uusia työpaikkoja ja mahdollisuuksia, joten voit löytää juuri sinulle sopivan työn meidän kauttamme.

Henkilökohtainen yhteyshenkilö ja sujuva asiointi

Yksi meidän tarjoamistamme eduista on henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka on käytettävissäsi kaikissa tilanteissa. Haluamme varmistaa, että asiat hoituvat sujuvasti ja että sinulla on aina tukihenkilö, johon voit luottaa. Tältä osin pyrimme erottumaan muista henkilöstöpalveluiden tarjoajista.

Olemme päättäneet huolehtia työntekijöistämme kokonaisvaltaisesti, ja tästä syystä tarjoamme kaikille Suomen Vuokramestareiden työntekijöille ylimääräisenä etuna vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Haluamme sinulle turvallisen työympäristön ja varmistaa, että olet suojattu myös vapaa-ajallasi.

Oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin

Tavoitteenamme on yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin. Haluamme, että sekä työntekijämme että asiakasyrityksemme ovat tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme. Meillä on vahva usko siihen, että oikeanlaisella rekrytointiprosessilla voimme löytää mieluisan työn työntekijöillemme ja hyvän työntekijän asiakkaillemme.

Toimintamme perustuu Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiin sopimusehtoihin sekä kunkin alan työehtosopimukseen. Haluamme olla luotettava ja pitkäaikainen työnvälittäjä, joka noudattaa toiminnassaan alan parhaita käytäntöjä ja laatustandardeja. Panostamme aina hyvään asiakaspalveluun ja asioiden sujuvaan hoitamiseen.

Joten, miksi valita Suomen Vuokramestarit henkilöstöpalveluiden tarjoajaksi? Tarjoamme luotettavuutta, helppoutta, henkilökohtaista palvelua, ja ennen kaikkea – mahdollisuuksia. Liity joukkoomme ja löydä unelmiesi työpaikka kanssamme!