Suomen Vuokramestareiden henkilöstöpalvelut

Suomen Vuokramestarit on pitkään toiminut luotettavana henkilöstöpalvelualan yrityksenä, joka tarjoaa monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Meidän tavoitteenamme on tukea asiakasyritystemme kasvua tarjoamalla heille ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä. Haluamme olla molempien osapuolten pitkäaikainen ja luotettava kumppani.

Henkilöstöpalvelumme tarjoavat helppoa ja vaivatonta tapaa löytää uusia työntekijöitä. HR-tiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivia työntekijöitä. Olipa kyseessä sitten lyhytaikainen sijaisuus tai pitempiaikainen rekrytointi, me tarjoamme ratkaisun. Työntekijöiden kauttamme saatavilla oleva monipuolinen osaaminen ja kokemus auttavat yritystäsi kehittymään ja menestymään.

Helppo työhakemusten lähettäminen

Suomen Vuokramestareiden kautta työhakemuksen lähettäminen on vaivatonta ja nopeaa. Voit helposti täyttää hakemuksen alta löytyvän painikkeen avulla. Työhakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja HR-tiimimme ottaa sinuun yhteyttä pikaisesti käsiteltyämme hakemuksesi.

Kun olet meidän työntekijämme, sinulle nimetään henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka auttaa sinua kaikissa tilanteissa. Henkilökohtainen yhteyshenkilösi varmistaa, että asiat hoituvat sujuvasti ja saat tarvitsemasi tuen työssäsi. Meidän tärkeänä tavoitteenamme on, että työntekijämme viihtyvät ja menestyvät työssään, joten tarjoamme heille ylimääräisenä etuna vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Luottavainen kumppani henkilöstöpalveluissa

Halumme olla luotettava pitkäaikainen kumppani niin työntekijöillemme kuin asiakasyrityksillemmekin. Noudatamme toiminnassamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kunkin alan työehtosopimuksia varmistaaksemme reilun ja ammattitaitoisen toimintatavan. Olemme sitoutuneita huolehtimaan työntekijöistämme kokonaisvaltaisesti ja varmistamaan, että asiakkaamme saavat aina motivoituneen ja osaavan työntekijän.

Suomen Vuokramestareiden ammattitaitoinen HR-tiimi auttaa sinua löytämään oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin. Tarjoamme työntekijöitä eri aloille ja erilaisiin tehtäviin ympäri Suomea ja Pohjois-Ruotsia. Uskomme, että yhdistämällä oikeat työntekijät oikeisiin yrityksiin voimme edistää yritystemme yhteistä kasvua ja menestystä.