Suomen Vuokramestareiden pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta

Suomen Vuokramestarit on yritys, jolla on vankka kokemus henkilöstöpalvelualalta. Olemme toimineet alalla jo pitkään ja tiedämme, mitä menestyksekäs henkilöstöpalvelujen hyödyntäminen vaatii. Tiedämme myös, että henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Siksi panostamme aina ammattitaitoiseen toimintaan ja työntekijöiden parhaan ajatteluun. Haluamme, että jokainen työntekijämme löytää itselleen mieluisan työn ja että asiakasyrityksemme saavat hyvän työntekijän. Tästä syystä yhdistämme oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin.

Luotettavuus on meille tärkeä arvo. Noudatamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kunkin alan työehtosopimusta. Tämä varmistaa, että kaikki toimintamme on reilua ja läpinäkyvää. Pyrimme olemaan pitkäaikainen ja luotettava työnvälittäjä sekä työntekijöillemme että asiakasyrityksillemme. Asiakasyritystemme menestys on myös meidän menestyksemme. Siksi teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tarjoamme aina motivoituneita ja osaavia työntekijöitä.

Helppoutta ja monipuolisia työllistymismahdollisuuksia

Työhakemuksen lähettäminen Suomen Vuokramestareiden kautta on erittäin helppoa. Voit lähettää hakemuksen alla olevan painikkeen kautta vain muutamassa minuutissa. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, HR-tiimimme ottaa sinuun yhteyttä. Tarjoamme jatkuvasti uusia työpaikkoja ja mahdollisuuksia, joten voit luottaa siihen, että me autamme sinua löytämään mieluisan työn.

Arvostamme jokaisen työntekijämme hyvinvointia. Siksi jokaisella työntekijällämme on henkilökohtainen yhteyshenkilö HR-tiimissämme. Tämä yhteyshenkilö on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa tilanteissa, jotta asiat hoituvat sujuvasti. Haluamme varmistaa, että edistymisesi työelämässä on vaivatonta ja että voit keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat. Siksi tarjoamme myös ylimääräisen etuna kaikille työntekijöillemme vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka turvaa sinua vapaa-ajallasi.

Henkilöstöpalveluja koko Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa

Suomen Vuokramestarit Oy tarjoaa henkilöstöpalveluja koko Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Alalla pitkäaikainen kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat, että löydämme sinulle mieluisan työn tai ammattitaitoisen työntekijän, oli tarve sitten lyhytkestoinen tai pitkäaikainen. Meillä on laaja verkosto työnantajia eri toimialoilla, joten voimme tarjota sinulle monipuolisia työllistymismahdollisuuksia.

Tervetuloa tutustumaan Suomen Vuokramestareihin! Yhdessä voimme luoda menestyksellisen tulevaisuuden sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme. Olipa kyseessä tilapäinen työ, osa-aikatyö tai pitkäaikainen työsuhde, me olemme täällä auttamassa sinua saavuttamaan tavoitteesi työelämässä.