Etsi oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin

Henkilöstöpalvelualalla oikeiden työntekijöiden löytäminen ja sijoittaminen oikeisiin tehtäviin on avain menestykseen. Suomen Vuokramestarit on pitkään toiminut alalla ja tarjoaa monipuolista osaamistaan sekä työntekijöille että asiakasyrityksille. Haluamme olla luotettava kumppani, joka auttaa sinua löytämään mieluisan työn tai sopivan työntekijän. Tiedämme, että jokainen henkilö ja työpaikka on ainutlaatuinen, ja siksi meidän tavoitteenamme on yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin.

Kun etsit henkilöä tiimiisi, me autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset vaihtoehdot. Meillä on laaja kontaktiverkosto ja ammattitaitoinen HR-tiimi, joka osaa hyödyntää kaikki resurssit. Käytämme nykyaikaisia rekrytointimenetelmiä ja analysoimme hakijoiden osaamisen ja motivaation huolellisesti. Näin varmistamme, että sinulle esitellyt henkilöt vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Tarjoamme henkilökohtaista tukea ja apua

Ymmärrämme, että rekrytointi voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Siksi meidän tehtävämme on tehdä prosessi sinulle mahdollisimman mutkattomaksi ja auttaa sinua jokaisessa vaiheessa. Kun olet valinnut juuri oikean henkilön, me tarjoamme hänelle henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kautta voi hoitaa kaikki käytännön asiat. Tämä auttaa sinua ja työntekijää varmistamaan, että kaikki sujuu kitkattomasti ja molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Olemme myös huolehtineet työntekijöidemme hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Kaikki Suomen Vuokramestareiden työntekijät saavat ylimääräisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka kattaa mahdolliset loukkaantumis- tai tapaturmatilanteet. Haluamme taata, että työntekijämme voivat luottaa siihen, että heidän turvallisuudestaan huolehditaan myös vapaa-ajalla.

Luotettava kumppani työnvälityksessä

Meidän tavoitteenamme on olla luotettava kumppani sekä työntekijällemme että asiakasyrityksellemme. Noudatamme toiminnassamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kyseisen alan työehtosopimusta. Haluamme varmistaa, että kaikki toimintamme tapahtuu aina ammattitaidolla ja oikeudenmukaisesti.

Joten, jos tarvitset ammattitaitoista työntekijää tai etsit itsellesi uusia työllistymismahdollisuuksia, olemme täällä sinua varten. Voit lähettää meille työhakemuksen helposti ja nopeasti alla olevan painikkeen kautta. HR-tiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa sinua löytämään oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Yhdistä oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin kanssamme – Suomen Vuokramestareiden kanssa.