Suomen Vuokramestarit: Työpaikkoja tarjolla koko Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa

Suomen Vuokramestarit, luotettava henkilöstöpalvelualan yritys, tarjoaa monipuolisia työllistymismahdollisuuksia sekä Suomessa että Pohjois-Ruotsissa. Olemme pitkän kokemuksen omaava toimija, jonka tavoitteena on yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin työntekijöidemme ja asiakkaidemme parhaaksi.

Työhakemuksen lähettäminen on helppoa

Haluatko löytää itsellesi unelmiesi työn? Suomen Vuokramestareiden kautta työhakemuksen lähettäminen on tehty erittäin helpoksi. Tarvitset vain muutaman minuutin aikaa täyttääksesi hakemuksen alla olevan painikkeen kautta. HR-tiimimme ottaa tämän jälkeen sinuun yhteyttä ja auttaa sinua löytämään sopivia työpaikkoja ja mahdollisuuksia.

Yksi suuri etu Suomen Vuokramestareiden palveluissa on se, että jokaisella työntekijällämme on henkilökohtainen yhteyshenkilö HR-tiimistämme. Tämä auttaa varmistamaan, että kaikki asiat hoidetaan sujuvasti ja sinulla on aina tietty henkilö, johon voit turvautua erilaisissa tilanteissa liittyen työhön tai hakemiseen. Haluamme varmistaa, että työntekijämme tuntevat olonsa turvalliseksi ja tuetummaksi työssään.

Turvaa vapaa-ajallasi ylimääräisenä etuna

Haluamme pitää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Siksi tarjoamme kaikille Suomen Vuokramestarit Oy:n työntekijöille ylimääräisenä etuna vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tämä vakuutus on tarkoitettu turvaamaan sinua vapaa-ajallasi ja antamaan sinulle lisämukavuutta ja turvallisuutta elämään.

Kokemuksella ja ammattitaidolla alati kasvavalla alalla

Suomen Vuokramestarit on kasvava ja alati kehittyvä henkilöstöpalvelualan yritys. Kauttamme löydät monipuolisia työpaikkoja ja mahdollisuuksia eri puolilla Suomea ja Pohjois-Ruotsia. Tavoitteenamme on tarjota sinulle mieluisa työ ja auttaa asiakasyrityksiämme löytämään heille sopivat, motivoituneet ja osaavat työntekijät. Toiminnassamme noudatamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kunkin alan työehtosopimusta.

Voit luottaa siihen, että Suomen Vuokramestarit on pitkäaikainen ja luotettava työnvälittäjä sekä työntekijöillemme että asiakasyrityksillemme. Huolehdimme sinusta kokonaisvaltaisesti ja varmistamme, että saat aina parhaan mahdollisen tuen työtehtäviisi liittyen. Mikäli kaipaat uusia haasteita työelämässä tai olet kiinnostunut kokeilemaan eri alojen työtehtäviä, ota meihin yhteyttä ja lähetä meille työhakemuksesi.