Suomen Vuokramestarit: Korkeatasoisten henkilöstövuokrauspalveluiden tarjoaja

Suomen Vuokramestarit on pitkään alalla toiminut yritys, joka tarjoaa huippuluokan henkilöstövuokrauspalveluita. Meiltä löydät monipuoliset työllistymismahdollisuudet ja voit luottaa siihen, että hoidamme asiat aina ammattitaidolla ja työntekijän parasta ajatellen.

Haluamme olla luotettava kumppani niin kokeneille osaajille kuin vasta uraansa aloitteleville. Tavoitteenamme on yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin, jotta työntekijämme saavat mieluisan työn ja asiakasyrityksemme saavat hyvän työntekijän. Toimimme koko Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa, joten tarjolla on jatkuvasti uusia työpaikkoja ja mahdollisuuksia.

Erikoispalvelumme sinua varten

Olemme työntekijämme kannalta erityisen huolellisia ja tarjoamme heille henkilökohtaisen yhteyshenkilön HR-tiimistämme. Varmistamme, että asiat hoituvat sujuvasti ja olet aina yhteydessä samaan luotettavaan henkilöön kaikissa tilanteissa.

Olemme myös ajatelleet työntekijöidemme turvallisuutta vapaa-ajalla. Siksi olemme järjestäneet ylimääräisenä etuna kaikille Suomen Vuokramestareiden työntekijöille vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tämä turvaa sinua vapaa-ajallasi ja antaa sinulle mielenrauhaa.

Luotettava kumppani sekä työntekijälle että asiakasyritykselle

Suomen Vuokramestarit Oy on sitoutunut toimimaan luotettavana pitkäaikaisena työnvälittäjänä sekä työntekijöillemme että asiakasyrityksillemme. Noudatamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kunkin alan työehtosopimusta, jotta varmistamme reilut ja oikeudenmukaiset työolosuhteet kaikille osapuolille.

Pitkä kokemuksemme henkilöstöpalvelualalta takaa, että tiedämme mitä teemme. Olemme asiantuntijoita alallamme ja osaamisemme heijastuu jokaiseen palveluumme. Motivoituneet ja osaavat työntekijät ovat meille tärkeitä, ja varmistamme aina, että asiakkaamme saavat juuri heidät.

Tervetuloa tutustumaan Suomen Vuokramestareiden henkilöstövuokrauspalveluihin! Lähetä hakemuksesi meille vain muutamassa minuutissa, ja HR-tiimimme ottaa sinuun yhteyttä. Takaamme sinulle mieluisan työn ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Luota meihin ja valitse Suomen Vuokramestarit – yhdistämme sinut oikeaan paikkaan!