Suomen Vuokramestareiden kokemus ja monipuoliset työllistymismahdollisuudet

Suomen Vuokramestareilla on vankka kokemus henkilöstöpalvelualalta, ja meidän kauttamme löydät monipuoliset työllistymismahdollisuudet. Olemme luotettava toimija, joka hoitaa asiat aina ammattitaidolla ja työntekijän parasta ajatellen. Kauttamme voit löytää juuri sinulle sopivan työn, oli kyseessä sitten osa-aikainen, kokopäiväinen tai keikkaluontoinen työ.

Työhakemuksen lähettäminen meille on erittäin helppoa ja nopeaa. Riittää, kun täytät hakemuksen alla olevan painikkeen kautta. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja HR-tiimimme ottaa sen jälkeen yhteyttä sinuun. Tavoitteenamme on tarjota jatkuvasti uusia työpaikkoja ja mahdollisuuksia, jotta voimme auttaa sinua löytämään unelmiesi työn.

Henkilökohtainen tuki ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijöillemme

Meidän työntekijänämme saat HR-tiimistämme henkilökohtaisen yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä kaikissa tilanteissa. Tämä varmistaa, että asiat hoituvat jouhevasti ja sinun tarpeesi otetaan huomioon. Haluamme taata sinulle parhaan mahdollisen työkokemuksen, ja siksi panostamme henkilökohtaiseen tukeen ja viestintään.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi olemme järjestäneet ylimääräisenä etuna kaikille Suomen Vuokramestareiden työntekijöille vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka turvaa sinua vapaa-ajallasi. Tämä antaa sinulle mielenrauhaa ja varmuutta siitä, että olet turvattu myös työajan ulkopuolella. Olemme sitoutuneet huolehtimaan työntekijöistämme kokonaisvaltaisesti ja varmistamaan, että asiakkaamme saavat aina motivoituneen ja osaavan työntekijän.

Yhdistämme oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin

Tavoitteenamme Suomen Vuokramestareilla on yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin. Uskomme siihen, että onnistunut rekrytointi on avain menestykseen niin työntekijän kuin asiakasyrityksen näkökulmasta. Meillä on laaja verkosto asiakasyrityksiä eri toimialoilla ja ympäri Suomea, mikä mahdollistaa sen, että voimme tarjota juuri sinulle sopivia työpaikkoja.

Haluamme olla pitkäaikainen ja luotettava työnvälittäjä sekä työntekijöillemme että asiakasyrityksillemme. Noudatamme toiminnassamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kunkin alan työehtosopimusta. Tämä takaa, että työskentelet aina reiluissa ja tasapuolisissa työoloissa, kun valitset Suomen Vuokramestarit työnantajaksesi.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen mahdollisuuden työllistyä ja kehittyä ammatillisesti. Lähetä meille hakemuksesi jo tänään ja anna meidän auttaa sinua löytämään seuraava unelmatyösi!