Käyttöleasing säästää yritykselle kustannuksia

Vuokratyöntekijöiden käyttö on taloudellinen vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat joustavaa työvoimaa. Suomen Vuokramestarit tarjoaa henkilöstöpalveluja yrityksille Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Yrityksen pitkä kokemus alalta ja monipuoliset työllistymismahdollisuudet takaavat korkean ammattitaidon työnvälityksessä.

Kauttamme työvoiman hankinta on helppoa ja vaivatonta. Lähetä hakemus verkkosivuiltamme vain muutamassa minuutissa ja HR-tiimimme ottaa sinuun yhteyttä. Tarjoamme jatkuvasti uusia työpaikkoja ja mahdollisuuksia.

Henkilökohtainen tuki ja turvallisuus

Liityttyäsi Suomen Vuokramestarit Oy:n työntekijäksi, saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön HR-tiimistämme. Voit olla yhteydessä häneen kaikissa tilanteissa, mikä varmistaa sujuvat työskentelyolosuhteet. Haluamme taata työntekijöillemme turvallisuutta vapaa-ajalla, joten tarjoamme kaikille työntekijöillemme ylimääräisenä etuna vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Suomen Vuokramestarit Oy yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin. Tavoitteenamme on tarjota mieluisia työpaikkoja työntekijöillemme samalla kun asiakasyrityksemme saavat hyviä ja osaavia työntekijöitä. Noudatamme toiminnassamme Henkilöstöpalvelujen liiton yleisiä sopimusehtoja sekä kunkin alan työehtosopimusta.